26 april 2016
20:00

Bagarmossen Kärrtorp BK

Referat: Västerhaninge IF - Bagarmossen Kärrtorp BK

Match i B-lags serien. Adam tillbaka efter en tids skada, Gustens första match på tre år. Mario som gör årsdebut. Kul. Västerhaninge började bäst i en ganska avvaktande inledning av matchen. Efter 26 minuter gör Gusten 1-0 efter att själv erövrat bollen, placerade bollen med vänsterfoten snyggt i ena hörnet. Därefter kommer en tio minuters period med slarvigt spel av Västerhainge. Två gånger rullades Västerhaninges försvar upp på vänsterkanten bollen in centralt och båda gångerna helt otagbart för Pontus i målet. 1-2 efter fyrtiominuters spel. Precis innan halvleken är över skyfflar Robban in kvitteringen på inspel av Albin.

Andra halvlek var det inget snack Västerhaninge var överlägsna. 3-2 i den 50:e Andrew på pass av Robban. 4-2 i den 75:e av Adam, som där visar varför han är efterläntad, på pass av Nille. Det var nära, nära att Mario också fick stänka dit den men tyvärr kom en Bagarmossen spelares arm ivägen.
Till slut blev det en komfortabel seger till de blå vita.